Bioblas Şampuan-Loreal Elseve Komple Onarıcı Şampuan

by - 13:18

Merhaba arkadaşlar,
Saçlar kadınlar için en önemli şeydir.Şahsen benim için makyajdan önce saç geliyor.Benim saçlarım düz,aile içinde bana pırasa saçlı diye seslenilir hatta.Saçlarım kuru ve çok dökülüyor ayrıca.Bende bugün sizlere kullandığım 2 şampuandan bahsedeceğim.İlk olarak size Loreal Elseve Komple Onarıcı Şampuandan bahsedeceğim.Ürünün vaat ettikleri kurumuş,yıpranmış,kepekli saçlara çözüm .Ürünün bendeki olumlu yanlarına bakarsak;

-Ürünün kokusu çok güzel.Ben çok sevdim.
-Ürünü kullandıktan saçlarımda bir dolgunluk oldu evet .Bunu da sevdim.

Fakat ürünün kepeğe çözümü olduğunu pek düşünmüyorum.O açıdan pek bir yararı yok.Yani bana pek yararı olmadı.Buarada saçlarımı 2 günde bir yıkıyorum ben.Saçlarımın ön kısımları sürekli yağlanıyor çünkü.Bunun şampuanların içindeki dimethicone denen maddeden olduğunu okumuştum.Kıvırcık saçların için bu madde bulunan şampuanların tercih edilmesi öneriliyor.Ama zararları olduğunu duydum.Benden söylemesi alırken daha dikkatli olun şampuan konusunda.Ben artık şampuan alırken içinde bu maddeden olmayan şampuanlardan alıcam.



Şimdi diğer ürün Bioblas 'tan bahsedeceğim size.Ürünün bize vaadi ise saçların daha hızlı uzaması ve saç dökülmesine karşı çözüm.Ürün benim saçlarımda kepeklenmeye yol açtı.Hatta bol kepeklenmeye yol açtı.Ürün ilk başta bana bitkisel bir şampuan gibi geldi yani ilaç gibi filan..Bu yeşil renginden olsa gerek.Daha sonra ürün benim saç dökülmesi problemimi daha da artırdı.Hiç sevmedim bu şampuanı daha da kullanmayacağım.

Sırada kendime yeni alacağım şampuan Schwarzkopf .Teyzemler kullanmış bayılmışlardı şampuana.Bakalım ben beğenecekmiyim?  Sizin fikirleriniz neler?


Sevgilerle.


Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

  1. bende de sendekilerinin benzeri sorunlar var saçımızın türü aynıymış senle bende elseve loreal kullandım olmadı daha da arttı hatta dökülme,ben pantene deniyeceğim sanırım yine en iyi gelen oydu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben pantene de kullanmıştım bir zamanlar fakat problemlerimde hiç bir değişiklik olmadı.Saç dökülmem yine fazlaydı ve yağlanmada.sende Schwazkopf deneyebilirsin bence.İçinde dimethicone denilen maddeden olmadığını duydum. :)

      Sil
  2. Ben Bioblas'ın saç maskesini kullanmıştım ve gerçekten de saçlarım uzamış, yumuşacık olmuştu. Tavsiye ederim :=)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe