Neler Aldım ? #15

by - 16:22

Merhabalar ,
Kadınlar günü indirimi her yerde başladı.İndirim adı altında çoğu yerde fiyatları artırıp indirim yapıyorlar! Bu sıralar kıyafet de almam lazımdı ve hepsini bir güne sıkıştırdım.Çok güzel bir alışveriş yaptım.Özellikle Gratis'ten kazık yediğimi düşünüyorum ama neyse.Ayrıca kasiyer kadına Gratis kartımı vermeme rağmen sanki geçmiyor.Yani o kadar alışveriş yapıyoruz kartla arada kartı bile almıyor.Niye aldık ozaman biz bu kartı? Özel indirimi yoksa puanı doğru dürüst birikmiyorsa? Daha çok konuşup bu alışveriş yazımı bozmayayım.Bakalım neler aldım nerelerden?

İlk olarak Gratis'e gittim.Ordan ihtiyacım olan Fırsat paketi adı altındaki ped seti diyeyim onu aldım.7,90 tl ye.Bu sette molped 'deki %30 indirim uygulandı.Uygundu,iyi fiyata aldım.Daha sonra oda arkadaşıma Maybelline Maskarası'ndan aldım.15,25 tl' de ona verdim.Maybelline'de çok az bir indirim vardı..%30 bir indirimle kendimi ve arkadaşımı kazıklanmış gibi hissetmeden edemedim.Daha sonra Wet'n wild standında Cherry Bomb ruju aradım ama nerde! En sonunda koyu bordo bir ruj buldum ama adı yazmıyordu.Çok ilginç.Neyse aradım ama yine bulamadım adını.Onu aldım.Ben birde Wet'n wild da indirim var sanıyordum.Öylece kasaya gittim ama şok oldum ki indirim sadece far ve ojelerindeymiş.Rengini çok beğendiğim ve mat olduğu için aldım.Onu da 9,75 tl ye aldım.Böylece Gratis indirimi mi 32,90 tl ile sonlandırdım.Şok ben şok!

Sonra kendimi Watsons'a attım.Orda sadece Rimmel standına bakıcaktım ve öyle de yaptım.Rimmel'in eyelinerını aldım.Gayet uygun fiyata hemde %30 indirimle 10,49 tl ye aldım.Ayrıca Garnier'den bb krem alıcaktım ama Ne Watsons ne de Gratis'te doğru dürüst indirim yoktu.Bildiğin 10 liralık bb kremi 16 liraya aldırıcaklar adama.Normalde indirimler %50 olduğu için garnier'de ondan 10 tl dedim.Tabiki de almadım.Kanımca Migros %50 ye varan bir indirim yapıcak o zaman kendime almayı düşünüyorum.Size tavsiyem siz de almayın.

Ayrıca Watsons'ta yaşadığım küçük bir olayı da dile getirmeden edemicem.Watsons'ta Rimmel standında çoğu ürün yoktu.Boştu yine standlar.Sürekli gidenler bilir,alt çekmecede her zaman ürünler oluyor.Arkadaşımla yine bir bakalım dedim,acaba saklıyorlar mı diye.Tamam doğru bişi yapmadık ama bir çekmece açtık altıüstü.Sonra çalışan kadın geldi ve resmen bizi azarladı.Onun üstüne de ürün bulamadığımızı orda olduğunu belirtince de "O burda çalışan insanlara ayrıldı" .Ya size yemin ediyorum bütün stand ürünleri aşağıdaydı.Resmen bir sülaleye yeticek kadar ürün vardı.Böyle bir saçmalık var mı yani!Şok olduk ve çıktık burdan da.
Dediğim gibi kıyafet konusunda da bir iki birşeye ihtiyacım vardı.Burda bir mağaza var ordan aldım.Öyle marka bir yer değil.Sorucak olanlara şimdiden diyim.Küçük esnaf mağazası bildiğimiz.İki kıyafetimi de o muhteşem mağazadan aldım.Kendime her zaman düz inen etekleri daha çok yakıştırıyorum.Bu eteği de çok sevdim.Üstüne bordo boğazlı kazakla düşündüm hemen alırken.Etek kadifemsi bir yapısı var.Kışlık bir etek.Fiyatı ise sadece 25 tl.
Siyah sweat ise gözüme çok çarptı.Akşam dışarı çıkarken şık bir şeyler giymeyi çok seviyorum.Bu sweat de yaka ve kolunda transparan detaylara sahip.Çok şık duruyor.Fiyatı ise 30 tl.

Ben kıyafet yönünden bu alışverişimden çok memnun kaldım.İndirim 1-2 gün daha devam ediyor sanırım.Sizlerde dikkatlice inceleyip alın ürünleri derim.

İndirimden siz neler aldınız?

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Watsons'a bu konuyu belirten bir mail atsana.En azından elemanlarından haberleri olsun çünkü öyle bişey yapmaya kimsenin hakkı yok. Gratis burda olmadığından bende sevdiceğime çok istediğim Bahama Mama'yı aldırdım hihi :) Güle güle kullan tatlım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol tatlım :) sende güle güle kullan

      Sil
  2. Hayırlı olsun, güle güle kullan. Bence de Watsons'a bu durumu anlatan bir mail atabilirsin. Dikkate alırlar mı bilmiyorum gerçi. Ben indirimlerden hiçbir şey almadım, almayı da düşünmüyorum. Son zamanlarda o kadar çok indirim yapıldı ki sırf müşteriyi çekmek adına indirim yapılmadığı hâlde indirim mesajları aldığımızı düşünür oldum.

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkürler.Etkinliklere pek vaktim olmadığı için bu seferlik beni mazur görün :)

    YanıtlaSil
  4. Watsonsdan hiç hoşlanmıyorum. Gratis aşktır

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe