Bir Gratis Serüveni Daha...

by - 21:12

Anneler günü geldi ve Gratis te indirimler yüzünü gösterdi.Hemen bende taktım arkadaşımı koluma ve alışverişin yolunu tuttum.Zaten kendime rimel alıcaktım.Ama Happy Box(melodramın düzenlediği hediyeleşme etkinliği) içinde bişeyler almalıydım.Ben çok hediyeyi seven biriyim.İnşallah Happy Box eşim aldığım hediyelere bayılır.Kutumu baya doldorduğuma inanıyorum .Bulabildiğim herşeyi almaya çalıştım.Neyse işte Gratise gittik ve benim gözüm döndü.Bakalım neler almışım;



Önce çok şeker bir duş jeline gözüm kaydı.Baktım fiyatıda uygun.Hemen aldım.Bunu Happy Box eşime yollayacağım ama.

Vaseline 'den çok denemek istediğim Vücut Losyonunu aldım.Blogların bazılarında okumuştum bunun yazını.%50 indirim vardı Vaseline ürünlerinde.2.45 gibi bir fiyata aldım.




Maske almam gerekti kendime.İki tane Pierre,Bir tanede Purederm Maskesinden aldım.Maskelerin ikisini yine Happy Box eşime yollayacağım.




Sonra Essence'den de bir ürün almadan olmazdı.Breaking Dawn koleksiyonundan bir ürün bulabildim sadece.Çok hoş bir lacivert gibi rengi olan simli bir eyeliner aldım.Buda Happy Box eşimin.


Bu tırnak fırçasının dışına bayıldım.Çok şeker ama dimi.


Kendime maskara almasam olmazdı.Alix Avien standının önünden boş geçemiyorum nedense.Ordaki kadın bunu çok önerdi.İlla al dedi,bende deneyeyim dedim ve aldım.Kendisini 8.75 e aldım.Buarada farkettiniz mi Golden Rose un Sexy Black maskarasıyla aynı gibi.




Veet Ağda Bandını indirimde diye aldım.Ama çok büyük bir hata yapmışım.Zaten normaldede 10 tl cikmiş.Neyse zararda değilim en azından.Ona sevindim.



Ayak Scrub ını neden aldım bilmiyorum.İlk olarak Happy Box eşime niyetiyle aldım.Ama kararsızım.Heran kendim kullanabilirim.


Bamboo Banyo Süngeri buda Happy Box eşim içindi ilk başta ama kararsızım.Kendim için olabilir her an.




Bütün bu aldıklarım toplam; 43 tl tuttu.Hafif içime oturdu muu! Evet baya bir oturdu.Ama napalım,işte alışveriş.Artık kendimi 1-2 gün tutucam .. Siz neler aldınız kendinize ,yorumlarınızı bekliyorum :)

Bunlarda İlgini Çekebilir

5 kişi dedi ki

  1. Azıcık bir şey alınca bile deli gibi tutuyor nedense ya :(
    Dün kasaya gittiğimde 110tlyi duyunca benimde bi içime oturmadı değil :)
    Ama dayanamayıp tekrar gidicem,eksiklerimi tamamlamam lazım. :)

    güle güle kullan canım hepsini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belki bende yarın giderim son bir kez .kendime engel olamıyorum :( sende güle güle kullan canım aldıklarını :D

      Sil
  2. Güle güle kullan e mi :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım:)ben gittiğimde maskeler bitmişti,bugün yine bakıcam:)

    YanıtlaSil
  4. Gratis'e gittiğimde ben de böyle oluyorum, elimden dolu dolu poşetlerle çıktığım çok olmuştur. :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe